DIN ACTIVITĂŢILE DESFĂŞURATE CU COPIII DIN NOU ROMÂN (ianuarie - martie 2015)

Activităţile promovate de Parohia Ortodoxă Nou Român pentru cei mai tineri  credincioşi din sat au continuat şi în anul 2015. Pe lângă cursurile obişnuite, desfăşurate în cadrul Centrului cultural - educaţional pentru Copii şi Tineret  „Sfântul Ierarh Andrei Şaguna, Mitropolitul Transilvaniei” amenajat în fosta şcoală generală, pe lângă împrumuturile obişnuite de carte făcute la noua bibliotecă deschisă în cadrul acestui centru, au avut loc şi câteva acţiuni speciale, ce merită o atenţie mai deosebită.






 - Sâmbătă 21 Februarie 2015 - Copiii din Nou Roman şi-au vizitat prietenii de la Colegiul Naţional Samuel von Brukhental din Sibiu. Scopul a fost întărirea colaborării dintre cele două grupe de copii. După ce au vizitat şcoala şi Biserica Evanghelică din curtea şcolii, elevii au luat masa împreună şi au discutat activităţile comune ce vor avea loc în viitor. A urmat apoi o plimbare prin oraş şi clipe de destindere pentru cei mici.




-  Duminică 1 Martie 2015 - În faţa sfintei biserici a avut loc primul Târg de Mărţişoare de la Nou Român. Copiii şi-au arătat dibăcia, făurind mai bine de o sută de mărţişoare, pe care credincioşii le-au cumpărat pentru a le oferi celor dragi.


- Duminică, 8  martie 2015 - Pentru mămicile lor iubite, copiii din Nou Roman au susţinut la Centru de Copii si Tineret din sat o preafrumoasă serbare.





- Duminică, 22 martie 2015 - Drumeţie cu copiii din sat în împrejurimile satului nostru.  Ne-am plimbat, ne-am jucat, am discutat, am cules flori si ne-am bucurat de frumuseţile naturii create de Dumnezeu. 

Pr.  Ivănuşcă Liviu Florin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu