BUCURIA NAŞTERII DOMNULUI













În cea dintâi zi a praznicului Naşterii Domnului, după oficierea Sfintei Vecernii, in biserica parohială din Nou Român a avut loc Serbarea de Crăciun, un eveniment mult aşteptat şi îndrăgit de toţi copiii din sat.
Pentru  a face o cât mai bună impresie părinţilor şi bunicilor, dar mai ales lui Moş Crăciun, prezent si el la serbare, copiii s-au pregătit din timp, învăţând si repetând in cadrul cursurilor săptămânale de la Centrul Cultural – Educaţional. Mulţi dintre copii au fost îmbrăcaţi in minunatele costume  populare noiene, lucru ce a făcut ca atmosfera să fie şi mai frumoasă.
Programul a început cu interpretarea de către băieţi a rolurilor din „Iroziii”, urmat de un concert cuprinzând cele mai frumoase colinde româneşti, apoi fiecare copil a  primit o punga consistentă de cadouri, asta după ce fiecare i-a spus Moşului câte o poezie şi cât de cuminte a fost în anul care atrecut. Toate momentele au fost foarte emoţionante fiind răsplătite cu vii aplauze din partea celor prezenţi.
     Cu sprijinul credincioşilor noştri au fost dăruite un număr de 60 de pungi de cadouri. Le mulţumim pentru generozitate si Dumnezeu să le răsplătească tuturor !

 Pr. Paroh Ivănuşcă Liviu- Florin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu