Copiii din Nou Român în vizită la Sibiu




















Sâmbătă, 13 octombrie 2012, copiii din Nou Român au răspuns invitaţiei făcute de Fundaţia „ Ucos, Un copil – O speranţă” din Sibiu şi au făcut o vizită micuţilor pe care organizaţia respectivă îi are în grijă. Sunt copii care suferă de probleme grave, dizabilităţi şi handicapuri severe şi cărora specialiştii din cadrul Ucos încearcă să le ofere ajutorul spre ameliorarea stării fizice şi psihice, în vederea integrării şcolare şi sociale.
Excursia a fost organizată de Parohia Ortodoxă Nou Român, cu sprijinul Şcolii Gimnaziale  ‘”Vasile Cucu -  Paltin”’din  Arpaşu de Jos, cei 18 copii fiind însoţiţi de pr. paroh Ivănuşcă Liviu Florin, dna profesoară de Religie Ştefania Stoian şi dna preoteasă Ivănuşcă Loredana.
A fost o experienţă reuşită, deosebit de impresionantă pentru copii, care au dat dovadă de bună creştere şi aleasă calitate sufletească, înconjurându-i cu mare dragoste pe cei bolnavi, jucându-se împreună cu aceştia şi alinându-le pentru câteva clipe suferinţele.
Excursia a continuat apoi, cu o vizită la Grădina Zoologică  şi la Muzeul Satului din Pădurea Dumbrava, precum şi cu savurarea unei delicioase pizze la un local din oraş.

Pr. paroh Ivănuşcă Liviu Florin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu