Centrul Cultural –Educaţional pentru Copii şi Tineret

Starea iniţială a salii

Sala, după ce s-a făcut curăţenie





Tavanul înainte de reparaţie

Tavanul după reparaţie


Podeaua veche , putrezită si aşezată pe pământ
Dupa ce s-a izolat şi s-a turnat placă de beton

S-au reparat geamurile, s-a montat o uşă nouă de acces, direct din stradă


Apoi s-au zugrăvit frumos pereţii


             Cu bunăvoinţa şi implicarea consistentă a factorilor de conducere din Primăria Arpaşu de Jos, în luna mai a acestui an, au început lucrările de amenajare a unei săli de clasă de la Şcoala din sat, spaţiu în care urmează să fie organizat un  „Centrul Cultural –Educaţional” pentru copiii şi tineretul din Nou Român.
Este punerea in aplicare a unei iniţiative personale mai vechi, iniţiativă pentru care ne-am zbătut in decursul ultimilor 2 ani, alături fiindu-mi părinţii copiilor din sat şi membrii Consiliului Parohial.

În acest scop, am întreprins mai multe acţiuni, dintre care amintim: redactarea unui proiect, înaintat spre aprobare Primăriei Arpaşu de Jos, strângerea semnăturilor de susţinere de la toţi părinţii din sat, susţinerea necesităţii înfiinţării Centrului educaţional în şedinţa Consiliului Local, cerând sprijin financiar şi atrăgând atenţia conducerii Primăriei asupra soartei întregii clădiri a Şcolii Generale din satul nostru. Şi, iată, cu voia şi cu ajutorul Bunului Dumnezeu, lucrurile s-au urnit spre rezolvare, având promisiuni şi de mai bine.

Pe această cale, le mulţumesc tuturor celor care au înţeles iniţiativa noastră şi ne-au susţinut, dar mai ales celor din Primărie pentru susţinerea financiară şi calitatea lucrărilor (cel puţin până la momentul scrierii acestor rânduri.) .
Lucrarile continua. Să fie într-un ceas bun !
Pr. paroh Ivănuşcă Liviu - Florin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu